Belgyógyászat

A belgyógyászat az orvostudomány azon területe, amely az emberi szervezet egészét érintő betegségekkel és azok gyógyításával foglalkozik, hatáskörébe pedig azok a betegségek tartoznak, amelyek gyógyszeres megoldást, nem pedig sebészeti beavatkozást igényelnek. Szakterületei közé tartozik a kardiológia (szív- és érrendszeri betegségek), az endokrinológia (hormonális panaszok), a gasztroenterológia (gyomor-, bél-, máj-, epeúti kórállapotok) vagy a pulmonológia (légzőrendszeri problémák).

Belgyógyász felkeresése abban az esetben indokolt, ha a páciens bizonytalan a tüneteivel kapcsolatosan: általános panaszokat érzékel, mint a nátha, a has-, fej-, mellkasi fájdalom vagy a szédülés és nem tudja, hogy pontosan milyen orvoshoz forduljon kivizsgálásra.

Szakorvosaink nagy tapasztalattal és sok éves klinikai gyakorlattal rendelkeznek, akik a tünetek, panaszok és a kórtörténeti információk feltárása után elvégzik a fizikális vizsgálatokat, majd meghatározzák a további diagnosztikai lépéseket, illetve előírják a további vizsgálatok, konzíliumok megszervezését is.

Mindemellett megelőző célzattal is érdemes felkeresni a MyDoctor Egészségközpontot, hiszen kollégáink személyre szabott, éves prevenciós szűrővizsgálatok összeállításával nyújtanak segítséget az egészséges életvitel kialakításában. Egyes betegségek akár panaszmentes állapotban is felismerhetőek, amelyek időben észlelve könnyedén gyógyíthatóak!

 

Felhívjuk kedves pácienseink figyelmét, hogy kontrollvizsgálatra időpontot, csak egészségközpontunkban készült, egy éven belüli szakvizsgálati lelettel foglalhat, más egészségügyi központ által készített leletet fél éven belül fogadunk el.

Vizsgálatok
Belgyógyászati szakvizsgálat 27 000 Ft
Belgyógyászati kontroll vizsgálat 22 000 Ft
Vényírási díj* 3 000 Ft

* a megjelölt termékek önállóan nem, vagy csak szakorvosi indikációval ellátva értékesített szolgáltatások!

Dr. Méhész Magdolna

Belgyógyász, gasztroenterológus,
foglalkozás-egészségügyi szakorvos

Már 9 évesen, egy mandulaműtét alkalmával elhatároztam, hogy életemet a gyógyításnak, mások segítésének fogom szentelni. Évről évre az lendített előre, hogy a célom lebegett lelki szemeim előtt.

Nem is elégedtem meg az orvosi egyetem után egyetlen szakvizsgával, ezért még megcsináltam négyet. Hiszem, hogy a minél szélesebb körű szakmai tudás birtokában vagyok képes komplexen kezelni pácienseimet.

A MyDoctor Egészségprogram azért is áll közel a szívemhez, mert – ahogyan magam is – a megelőzésre helyezi a hangsúlyt. Empatikus ember lévén a pácienseimet értő figyelemmel hallgatom és igyekszem olyan tanácsokkal ellátni őket, amelyeket, ha megszívlelnek, életminőségükön és egészségi állapotukon is érzik a javulást.

Tanulmányok:
  • 1988 SOTE ÁOK Diploma
  • 1994 Belgyógyászat szakvizsga
  • 1997 Gasztroenterológia szakvizsga
  • 1998 Foglalkozás egészségügyi szakvizsga
  • 2001 Háziorvosi szakvizsga
  • 2011 Egészségbiztosítási szakvizsga

Visszahívást kérek
+
Hívjanak!