Fogászat

A MyDoctor Egészségközpontban arra törekszünk, hogy teljeskörű ellátást tudjunk biztosítani pácienseink részére úgy, hogy ott vagyunk a mindennapokban, amikor bekövetkezik a baj. Széleskörű szakorvosi járóbeteg- és szakellátásaink mellett elindulnak fogászati szolgáltatásaink, melyeket a Dentaland Fogászattal kötött együttműködés keretében valósítunk meg. A Dentaland Fogászat szakemberei sok éves hazai és nemzetközi tapasztalattal rendelkező szakemberek, akik számára fontos, hogy a fogászati kezelések ne rossz emlékek és élmények legyenek, hanem a páciensek biztonságban érezzék magukat tudva, hogy a legjobb kezekben vannak, és a kezelések végén szép és egészséges mosollyal tudjanak távozni.

A különböző fogászati problémák rövid és hosszú távon is rontják az életminőséget. A lassan lerakódó fogkő, a megbúvó szuvasodás mind a fogak elvesztéséhez vezet. Kezeléseink között mind a megelőző, mind a konzerváló, mind az esztétikai eljárások megtalálhatóak, így teljeskörű szolgáltatást tudunk biztosítani hozzánk forduló pácienseinknek.

Milyen esetekben forduljon fogorvoshoz?

  • Ha letört a foga
  • Ha mozog vagy fáj valamelyik foga
  • Fogérzékenység esetén
  • Ha gyakran elmozdul a protézise
  • Ha bedagadt az arca
  • Ha gyakran tapasztal fogínyvérzést
  • Ha rossz a lehelete

A Dentaland Fogászat a Keleti pályaudvartól 3 percre, a Rottenbiller utca 5.b. szám alatt várja a MyDoctor Egészségközpont pácienseit! Kérjük, időpontfoglaláshoz keressen bennünket bizalommal!

Vizsgálat
Konzultáció, állapotfelmérés  (ingyenes, ha a kezelést a Dentalandnál folytatja) 5 000 Ft
Panoráma röntgen 7 000 Ft
Fogkőeltávolítás 16 000 Ft
Esztétikus tömés 25 900 Ft

További árainkért kérjük látogasson el a www.dentaland.hu weboldalra!

Visszahívást kérek
+
Hívjanak!