Gyógypedikűr

Sok embernek okoz néha évekig tartó problémát a benőtt köröm, tyúkszem, vagy éppen bőrkeményedés, pedig ezekre a bajokra könnyen lehet megoldást találni. Gyógypedikűrrel nemcsak megoldhatóak, de megelőzhetőek is ezek a problémák.

A lábápolásnál külön kell választani a pedikűrt és a gyógypedikűrt, míg előbbi esztétikai, utóbbi egészségügyi célokat szolgál. Esztétikai pedikűr alatt általában azt értjük amikor a szakember vágással, reszeléssel távolítja el a bőrkeményedést a talpakról, illetve formázza a körmöket. A gyógypedikűr mindezeket magában foglalja, de mellette megoldást nyújt a további egészségügyi panaszokra is.

Ezekkel a problémákkal legtöbbször nem szoktunk orvoshoz fordulni, nem is szükséges, de fontos, hogy a kezelés időben elkezdődjön. Általában a kezelések több alkalmat vesznek igénybe.

Az első kezelés alkalmával történik az állapot felmérés, azaz a lábdiagnosztika, ekkor kerül sor a felmerülő problémák, illetve a kezelések menetének megbeszélésére. A kezelések általában fél órások, amennyiben egy problémáról van szó, több orvosolandó probléma esetén többször fél óra is igénybe vehető. A gyógyulás követése érdekében havi ellenőrzés javasolt. A pácienseinket meghitt, barátságos környezetben, a kényelmesebb és komfortosabb ellátás érdekében masszázsfotellel, illetve kávéval, teával várjuk.

  •     lábdiagnosztika
  •     lábkozmetika, esztétikai pedikűr
  •     körömdiagnosztika
  •     körömkozmetika
  •     különleges gyógypakolások alkalmazása
  •     frissítő, stresszoldó lábmasszázs
  •     kismama pedikűr
  •     speciális elváltozások kezelése ( bőrkeményedés, tyúkszem, benőtt köröm, gombás fertőzés okozta köröm ,  cukorbeteg és neuropátiás lábápolás )
Kezelés
Gyógypedikűr – 1. alkalom (felmérés és kezelés megkezdés) 12 000 Ft
Gyógypedikűr – kezelés 9 000 Ft

Veress Tünde

Szakápoló és gyógypedikűrös szakember


Már fiatal korom óta érdekel a pedikűr, de úgy alakult az életem, hogy egy hosszabb kitérő után kezdhettem csak el ezzel a szakmával foglalkozni. Napjaink rohanó világában megfeledkezünk a lábaink ápolásáról, pedig nemcsak jól ápolt kell, hogy legyen a lábunk, hanem egészséges és fájdalommentes is. Egészségügyi alap végzettségem kamatoztatni tudom ebben a szakmában is. A gyógypedikűrös által rendszeresen végzett kezelésekkel a problémák megelőzhetőek, illetve orvosolhatóak. Az eredmény nem mindig gyors, így türelmet és együttműködést igényelhet, mind a vendég mind a szakember részéről.
Visszahívást kérek
+
Hívjanak!