Megújult honlapunk!

Az elmúlt hónapokban szakemberek sokaságával dolgoztunk azon, hogy letisztult, informatív és elegáns honlapunk legyen! Fontos volt számunkra, hogy olyan weboldalunk legyen, amelyen minden kedves páciensünk és látogatónk könnyedén eligazodik, választ találva a kérdéseire.

Szakorvosaink és szakdolgozóink minden nap azért dolgoznak a MyDoctor Egészségközpontban, hogy pácienseink a leggyorsabban megoldásokat kapjanak egészségügyi problémáikra, ugyanakkor hisszük azt, hogy a betegellátás sok esetben már a páciensünk otthonában megkezdődik. Mindannyian találkoztunk már azzal a helyzettel, hogy egy-egy tünetünkre az interneten próbáltunk megoldást találni. Bár ez az esetek többségében nem elég a probléma megoldása szempontjából, irányt adhat, hogy merrefelé is érdemes elindulnunk. Weboldalunkat úgy építettük fel, hogy részletesen, érthetően igyekszünk bemutatni szakterületeinket, valamint általános információkat is nyújtunk szolgáltatásainkról. Megismerheti emellett kollégáinkat, illetve intézményünk filozófiáját is.

Arra bíztatjuk Önt, egészségügyi probléma esetén forduljon bizalommal hozzánk és kollégáinkhoz, mindent meg fogunk tenni azért, hogy a lehető legjobb kezekben tudhassa problémáját!

 

Visszahívást kérek
+
Hívjanak!