Szűrőcsomagok

A MyDoctor Egészségközpont szűrőcsomag palettáját a legjobb szakembereink állították össze. Célunk olyan portfólió létrehozása volt, ahol mindenki korosztály megtalálja a számára leginkább testhezálló szűrőprogramot. Nem kérdés, hogy egy betegségből való felgyógyulás nem a diagnózis felállításakor, hanem már jóval korábban megkezdődik, akkor, amikor odafigyelünk egészségünkre, így időben tudomást szerzünk arról, hogy szervezetünk beavatkozást igényel. A szűrőprogramok üzenete épp ez: saját érdekünkben jussunk időben orvoshoz! Ehhez olyan szolgáltatási palettát álmodtunk meg, ahol valóban segítséget tudunk nyújtani pácienseinknek.

Az egészségügyi szolgáltatók közül a MyDoctor Egészségközpont szolgáltatási palettája mindenképp kitűnik a sorból. Intézményünk létrehozásától kezdve az a cél lebegett a szemünk előtt, hogy minden esetben célirányosan és személyre szabottan tudjuk végig vezetni betegeinket a gyógyulás útján, amibe bele tartozik az előszűrési szakasz is. Emiatt programjainkat úgy alkottuk meg, hogy minden csomagtípusunkból készült egy „előszűrő” alapcsomag (Blue csomagok), amely felvázolja azt a térképet, amely irányába haladnunk kell a további vizsgálat során, míg a Green csomagjainkba olyan elemeket építettünk be, melyek közül a páciens akár a kezelőorvos javaslata, akár a saját belátása szerint választhat kiegészítő tételeket. Ilyen formán teljes mértékig személyre tudja mindenki szabni, hogy számára mi az ideális szűrőcsomag!

Csomagjaink mindezeken túl azonban tovább alakíthatóak, így, ha bármilyen egyéni kérése merül fel, kérjük, keressen bennünket bizalommal, hogy megoldást tudjunk találni a felmerült igényekre!

Szűrőcsomagjainkhoz történő ajánlatkérésért illetve időpontfoglalásért keressen bennünket telefonos vagy email elérhetőségeinken!

Egészség START (Általános szűrőcsomag) (41.990 Ft)

Az Egészség START csomagot azoknak a pácienseknek ajánljuk, akik szeretnének egy általános, átfogó képet kapni egészségi állapotukról.

Bővített laborvizsgálat:

ionok: Na, K,
vasraktárak: Fe, Transzferrin, Ferritin,
vese: Karbamid, Kreatinin, Húgysav,
máj: Totál Billirubin, GOT, GPT, ALP, GGT, LDH
Glükóz,
pajzsmirigy: TSH,
Összprotein, Se Albumin,
lipidek: Koleszterin, Triglicerid, LDL, HDL,
CRP,
seAmil,
vérkép,
vizelet ált, vizelet üledék,
D-vitamin

Oxigénszaturáció vizsgálata

Gyulladásos paraméterek meghatározása

D-vitamin szint meghatározása

Nyugalmi EKG

Belgyógyászati szakvizsgálat

Időpontfoglalás

Töltse ki űrlapunkat!

Adatai megadásával visszahívást kérhet, ahol kollégáink tájékoztatják csomagajánlatainkról és az elérhető szűrőprogramjainkról!


Visszahívást kérek
+
Hívjanak!